"Toernooi 6x6 kwart veld voor jeugd onder 8 jaar"

27 oktober 2019

Terug

Al 21 deelnemers tweede editie

 

Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de beste nummer tien uit de historie van Feyenoord en misschien ook wel het Nederlands elftal, wordt op zondag 21 oktober gehouden op het complex van zijn oude vereniging Xerxes, nu XerxesDZB.

 

De Willem van Hanegem Cup is een van de vijf voetbaltoernooi op de kalender van Rotterdamse Sporticonen, een stichting met ANBI-status. Ook in 2019 staan de Coen Moulijn Memorial Cup, Stefan de Vrij Cup, Jan Boskamp Cup en Kevin Strootman Cup samen met de Willem van Hanegem Cup op het programma als gratis evenement voor jeugd. De Dirk Kuyt Cup is ook onderdeel van de agenda van Rotterdamse Sporticonen, maar dit toernooi is net als de Jolanda Paardekam Classic op zondag 28 oktober alleen voor kinderen met een beperking.

De vierde Stefan de Vrij Cup is met 36 teams overigens al volgeboekt voor 2019. De achtste Coen Moulijn Memorial Cup is met veertig teams op de lijst met aanmeldingen voor 2019 reeds op de helft van het aantal van tachtig deelnemers van 2018.