"Toernooi 6x6 kwart veld voor jeugd onder 8 jaar"

27 oktober 2019

Terug

Deelnemersveld met 24 teams rond

 

Door de dubbele aanmelding van de onder 13 van FC IJsselmonde en de leeftijdsgenoten van Blijdorp is het aantal teams voor het levende eerbetoon aan de befaamde nummer 10 van Velox, Xerxes, Feyenoord, AZ, Chicago Sting, FC Utrecht en het Nederlands elftal op 24 gekomen.

 

De Willem van Hanegem is een van de in totaal zestien evenement van Rotterdamse Sporticonen die in 2018 worden gehouden. Na het toernooi met de naam van De Kromme staan alleen de tweede Jolanda Paardekam Classic en Raemon Sluiter open nog op de kalender.  Die agenda wordt in 2019 aangevuld met drie nieuwe evenementen, waardoor het totaal van Rotterdamse Sporticonen dan op negentien komt.

De Willem van Hanegem Cup is een van de in totaal zes voetbaltoernooien van Rotterdamse Sporticonen met daaraan gekoppeld de naam van grote Rotterdamse internationals. De dirk Kuyt Cup is exclusief voor kinderen met een beperking. De Coen Moulijn Memorial Cup, Stefan de Vrij Cup, Kevin Strootman Cup en Jan Boskamp Cup zijn net als de Willem van Hanegem Cup gratis voor teams om deel te nemen.